Podcast som "Radio 24syv" har lavet.

En Komedie om hvor galt det kan gå for et vandværk.

En klimakritisk og tragikomisk føljeton i 20 afsnit. Tilflytteren Christian er den nye formand for bestyrelsen i det lille vandværk i landsbyen Tamstrup. Den tidligere formand Erik døde desværre, så nu er Christian trådt til for at lede vandværket, som leverer vand til kun 26 husstande. Han er meget ambitiøs og søsætter straks en podcast om vandværket og bestyrelsens arbejde. Problemerne tårner sig imidlertid op: Der er pesticider i vandet, der er blevet brugt for mange penge på fryns i bestyrelsen, og der er også blevet fundet spor af afføring i det ellers så vidt berømmede gode danske drikkevand. Tilrettelagt af Kasper Nielsen og Brian Lykke.

Journalist Iben Maria Zeuthen er taget til Tamstrup for at fortælle historien om Tamstrup Vandværk og ikke mindst den forhenværende formand Christian Madsen. Hvad skete der egentligt i de måneder Christian var formand? Og hvad var det for en tragedie der udspillede sig i den lille idylliske landsby? For at få svar taler Iben med borgere i Tamstrup og får deres version af historien.


 

Kysing Næs Fællesvandværk 

Karen Maries Vej
Norsminde, 8300  Odder

Email: kysing.vand@gmail.com

Næste generalforsamling afholdes i august 2023 på Norsminde Kro.

Efter generalforsamlingen serveres en lettere anretning. Så HUSK at tilmelde dig. Send mail til Kysing.vand@gmail.com med antal.