Forsyningsområde

Driftstatus

30/11-23 Vi har mistanke om en eller flere frostsprængninger hos forbrugere i sommerhusområdet. Vi pumper noget mere vand til sommerhusene end vi plejer! Der kan forekomme korterer perioder, hvor der lukkes for vandet!

Ingen driftsmeddelelser.

Nyheder

25/11-23 Hermed en opfordring til at lukke for vandet og frostsikre sit sommerhus nu hvor der loves udbredt dags- og nattefrost. Vandværket har de seneste par år oplevet problemer med frostsprængninger, specielt i sommerhusområdet. Det har været udendørsbrusere der er blevet frostsprængt, men også indenfor i sommerhuse. I begge tilfælde har vi pumpet flere tusinde liter ind til forbrugere, og det kan blive meget dyrt. Det gælder både vand, men også vandafledningsafgift og materielle skader. Vandværket opkræver desuden et gebyr, hvis vi skal lokalisere frostsprængninger!

28/2-23 Ny analyserapport

22/2-23 Indkaldelse til generalforsamling 29. marts 2023

22/2-23 Nyt Informationsbrev for 2023

2/1-23 Nyt takstblad for 2023

29/12-22 Nu på facebook: https://www.facebook.com/dyngbyvand/

22/3-22 Vandværkts historie, skrevet af Eigil Størum

 

 

Om vandværket

Dyngby Strands Vandværk har som målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst, privatejet vandværk med et højt kvalitetsniveau, der er miljøbevidst og sikrer levering af rent vand til en konkurrencedygtig pris.

Dyngby Strands Vandværk er fuldautomatisk, hvorved oppumpning af råvand, iltning, filtrering og udpumpning til forbrugerne, styres og overvåges automatisk. Hvis en af funktionerne svigter, får vagthavende medarbejder en alarm, og kan omgående gribe ind. Vandet bliver hentet fra en af vandværkets 3 boringer. Vandværket udpumper ca. 75.000 kubikmeter vand til vandværkets forbrugere pr år.

Hårdhed for drikkevandet i Dyngby Strands Vandværk er ca. 14.5 dH, svarende til middelhårdt vand.

Detaljer

Hjemmeside: https://www.oddervandraad.dk/vandvaerk__dyngby/

Mail: dyngbyvand@gmail.com

CVR: 48848257

Facebook https://www.facebook.com/dyngbyvand/

Adresse:

Dyngby Strands Vandværk
Grindsnabevej 13, Dyngby, 8300 Odder (modtager ikke post/pakker)

c/o:
Michael Alrøe
Grindsnabevej 11, Dyngby, 8300 Odder

Visitors