Forsyningsområde

Driftstatus

Ingen driftsmeddelelser

Nyheder

14/2-24 Vi har fået flere henvendelser vedr. vand ved Ravnsager. Vi har kigget på det flere gange, og er overbeviste om at det ikke er vandværksvand, men formentlig er overfladevand. 

20/12-23 Indkaldelse til generalforsamling 21. marts 2024

9/12-23 Vi har fået flere henvendelser vedr. vand fra Engagervej 98. Vi har i dag konstateret at det ikke er vandværksvand, men formentlig overfladevand fra Egevænget/Hasselvænget. 

25/11-23 Hermed en opfordring til at lukke for vandet og frostsikre sit sommerhus nu hvor der loves udbredt dags- og nattefrost. Vandværket har de seneste par år oplevet problemer med frostsprængninger, specielt i sommerhusområdet. Det har været udendørsbrusere der er blevet frostsprængt, men også indenfor i sommerhuse. I begge tilfælde har vi pumpet flere tusinde liter ind til forbrugere, og det kan blive meget dyrt. Det gælder både vand, men også vandafledningsafgift og materielle skader. Vandværket opkræver desuden et gebyr, hvis vi skal lokalisere frostsprængninger!

28/2-23 Ny analyserapport

29/12-22 Nu på facebook: https://www.facebook.com/dyngbyvand/

22/3-22 Vandværkts historie, skrevet af Eigil Størum

 

 

Om vandværket

Dyngby Strands Vandværk har som målsætning at fremstå som et kvalitetsbevidst, privatejet vandværk med et højt kvalitetsniveau, der er miljøbevidst og sikrer levering af rent vand til en konkurrencedygtig pris.

Dyngby Strands Vandværk er fuldautomatisk, hvorved oppumpning af råvand, iltning, filtrering og udpumpning til forbrugerne, styres og overvåges automatisk. Hvis en af funktionerne svigter, får vagthavende medarbejder en alarm, og kan omgående gribe ind. 

Vandet bliver hentet fra vandværkets 3 egne boringer. Vandet er af rigtig god kvalitet og analyseres løbende af akkrediteret analysefirma. Vandværket udpumper ca. 70.000 kubikmeter vand til vandværkets forbrugere pr år. Hårdhed for drikkevandet i Dyngby Strands Vandværk er ca. 14.5 dH, svarende til middelhårdt vand.

Detaljer

Hjemmeside: https://www.oddervandraad.dk/vandvaerk__dyngby/

Mail: dyngbyvand@gmail.com

Ledningsportal: https://ledningsportal.dk/spatialmap?profile=dyngby

Facebook https://www.facebook.com/dyngbyvand/

CVR: 48848257

Adresse:

Dyngby Strands Vandværk
Grindsnabevej 13, Dyngby, 8300 Odder (modtager ikke post/pakker)

c/o:
Michael Alrøe
Grindsnabevej 11, Dyngby, 8300 Odder

Bogholderi:
Revisionsfirmaet Christensen & Kjær, Odder
Dorte Schierff, direkte telefon: 46911460
Mail: ds@christensen-kjaer.dk

Visitors